Agressió contra una paradeta de l’ANC de Granollers

  • Dues persones que van voler defensar-la de l'atac van resultar ferides

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
31.08.2014 - 17:52

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La secció local de l’ANC de Granollers ha denunciat que ahir, al mig del dia i amb el carrer ple de gent, dos individus van insultar els membres de l’organització que, en una paradeta, recollien signatures de la campanya Signa un Vot. Un dels apoderats de la taula, Jordi Guimet, explica que els agressors tenien entre trenta anys i quaranta i que es van adreçar als membres de l’ANC amb crits de ‘fills de puta’ i ‘marxeu, traïdors’, i van tirar a terra pancartes i material. Aleshores alguns vianants s’hi van encarar: ‘De sobte es van embrancar en una baralla en què dues persones defensores de la paradeta van sortir-ne malparades’, diu.

Concretament, un dels qui s’hi va encarar va quedar inconscient per un cop a la cella i va haver d’ésser traslladat a l’hospital amb ambulància.

Segons un comunicat publicat per l’ANC, els agressors van fugir cap al parc de Torras i Villà i força gent els va seguir. Gràcies a això, quan hi van arribar els mossos d’esquadra els van poder detenir.

L’entitat agraeix la col·laboració de la població ‘defensant la democràcia’, tot i que emfasitza que ‘sempre és millor deixar-los actuar sense encarar-s’hi, fotografiar l’atac o l’agressió i posar una denúncia’. I recorda que l’objectiu de l’ANC ‘és aconseguir la independència d’una manera pacífica’.

No és l’única agressió de què ha estat objecte l’ANC aquesta setmana de festa major a Granollers: dimecres a la matinada algú va trencar els vidres de la porta d’entrada del local.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any