Carod: ‘Un dirigent de CiU em va dir que no era el 3% sinó el 5%

  • L'ex-dirigent d'ERC ho ha dit a Radio Euskadi en parlar del cas Pujol

VilaWeb
Redacció
29.08.2014 - 13:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’ex-dirigent d’ERC, Josep-Lluís Carod-Rovira, ha explicat que anys enrere un dirigent de Convergència i Unió li va reconèixer que la formació cobrava comissions il·legals del 5%. En una entrevista a Radio Euskadi, en parlar del cas Pujol, Carod a reprès la qüestió del 3%, que fa referència al presumpte percentatge amb el qual es gravaven les obres públiques en forma de comissions per finançar CiU.

Aquestes han estat les paraules de Carod: ‘Quan vaig denunciar el 3%, uns anys abans que ho fes el president Maragall, en acabar la sessió al Parlament algú molt important de Convergència en aquell moment, se’m va acostar i em va dir: “Això que has dit és mentida, és una injúria, és una infàmia, no és cert, no és el 3%, que jo sàpiga és el 5%”. Tal com ho sents. Em vaig quedar atònit.’

‘A ERC no teníem mitjans per fer res, per investigar-ho a fons’ ha justificat Carod. ‘El cas Pujol és el final de la transició espanyola a Catalunya’ ha assegurat. ‘També és el final de les majories polítiques indiscutibles’.

Podeu sentir l’entrevista íntegra ací:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any