L’Oficina Antifrau es querellarà contra Manos Limpias per les acusacions del cas Pujol

  • La querella serà redactada per l'advocat José María Fuster-Fabra

VilaWeb
ACN
20.08.2014 - 10:08

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Oficina Antifrau de Catalunya ha confirmat que es querellarà per calúmnies i difamacions contra Manos Limpias després que el sindicat els hagi acusat de no investigar denúncies sobre el cas de l’ex-president Jordi Pujol. La decisió s’ha pres aquest dimarts després d’una reunió extraordinària convocada pel director de l’Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso. La querella serà redactada per l’advocat José María Fuster-Fabra.

Es preveu que l’acusació escrita es presenti el pròxim mes de setembre, tot i que l’Oficina no n’ha concretat encara una data concreta.

De Alfonso ha insistit que no es va rebre mai ni una sola denúncia relativa al cas Pujol i que s’investiguen totes les denúncies que es reben a l’Oficina. També ha volgut reiterar que l’ens no es mou per consideracions polítiques i que no s’han ocultat proves. En aquest sentit i després de constatar que el secretari general de Manos Limpias, Miguel Bernad, no ha rectificat les seves acusacions, l’Oficina Antifrau ha decidit querellar-se per calúmnies i difamacions contra el sindicat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any