David Fernàndez evidencia la hipocresia de Nart, Meyer i Díez en un piulet

VilaWeb
Redacció
25.06.2014 - 13:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arran de l’anunci de dimissió de l’eurodiputat d’Esquerra Unida Willy Meyer per haver-se beneficiat d’un pla de pensions en una SICAV de Luxemburg, el diputat de la CUP al parlament David Fernandez ha escrit un piulet a Twitter deixant en evidència la hipocresia tant de Meyer (que havia fet campanya contra els paradisos fiscals) com d’altres dirigents polítics com l’eurodiputat de Ciutadans Javier Nart, la presidenta d’UPyD, Rosa Díez, i la cantant Montserrat Caballé.

Heus ací el piulet de Fernàndez:

El nom de Rosa Díez també apareix en la llista d’eurodiputats que ahir va fer públic Infolibre. I el seu nom surt vinculat a una adreça de Vilnius, la capital de Lituània:

L’eurodiputat de C’s Javier Nart havia criticat amb duresa els presumptes casos de corrupció que esquitxen CiU. El seu nom apareix en el sumari del ‘cas Palau’, per haver rebut un ingrés de 31.900 euros de Millet en un compte obert a la Societé Generale Private Bank, amb seu a Suïssa. Nart va explicar, un cop es va fer pública la informació, el setembre del 2010, que aquell ingrés fou ‘un error intern del banc’.

I Montserrat Caballé ha estat encausada recentment per haver defraudat presumptament 500.000 euros a hisenda a través de l’IRPF el 2010. El seu argument és que aquell any va viure gairebé cada dia a Andorra.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any