El ministre Arias Cañete, candidat del PP a les europees

VilaWeb
Redacció
09.04.2014 - 12:16

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El ministre d’Agricultura espanyol, Miguel Arias Cañete, serà el cap de llista de la candidatura del PP a les eleccions al Parlament Europeu, segons que ha dit la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal. ‘És la persona que millor ha defensat els interessos generals d’Espanya’, ha dit en una compareixená de premsa, en què ha defensat que Cañete era ‘garantia que la veu d’Espanya’ s’escoltaria a Europa. 

Miguel Arias Cañete ja va ser eurodiputat entre 1986 i 1999 i és un dels ministres del govern de Rajoy menys mal valorat pels ciutadans, segons les enquestes del CIS. Substituiria Jaime Mayor Oreja, que va comunicar la decisió de no repetir com a cap de llista. Cañete té el desafiament de superar la candidata del PSOE, Elena Valenciano, en uns comicis que serviran per calibrar el suport electoral al govern espanyol un cop superat l’equador de la legislatura. 

Rajoy encara no ha anunciat qui serà el seu substitut, però la sortida del titular d’Agricultura el força a refer el govern. El nomenament de Cañete es farà efectiu al Comitè Electoral del PP, que és l’òrgan que formalment ha d’aprovar la candidatura.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any