Amazon preveu obrir un nou centre logístic al Prat de Llobregat

  • La multinacional de comerç electrònic fa un any que negocia l'aterratge a Catalunya

VilaWeb
ACN
13.03.2014 - 12:06

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La multinacional de comerç electrònic Amazon preveu implantar-se pròximament a Catalunya, on planteja l’obertura d’un centre logístic, segons han avançat aquest dijous alguns diaris. L’equipament s’ubicaria al polígon Mas Blau II del Prat de Llobregat (Baix Llobregat), en uns terrenys de 151.000 metres quadrats i amb una edificabilitat de 210.000 metres quadrats, segons avança La Vanguardia. L’Ajuntament ha declinat fer declaracions al respecte. El centre logístic podria començar les obres aviat per començar a funcionar a finals de 2015 i suposaria la creació d’uns 3.000 llocs de treball. Fonts pròximes a l’operació han confirmat a l’ACN que Amazon fa un any que negocia l’aterratge a Catalunya.

El nou centre d’Amazon al Prat de Llobregat seria el segon que la multinacional tindria a l’estat espanyol, després del que ja existeix a Madrid. L’equipament català seria de major envergadura i podria començar a atendre les comandes que els facin els clients pel Nadal de 2015, segons detalla La Vanguardia.

La notícia ha generat cert malestar al Departament d’Empresa i Ocupació perquè l’operació encara no està tancada i, segons ha explicat el conseller Felip Puig, aquesta filtració pot posar en risc la inversió.

En declaracions a Rac 1, el conseller d’empresa i ocupació, ha assegurat ‘estar consternat’ per la filtració i ha qualificat ‘d’imprudència’ l’actitud del secretari d’Estat, Jaime García-Legaz. ‘L’últim que ens interessa és fer d’aquesta oportunitat una polèmica política i que això pugui posar en risc aquesta i moltes altres decisions que es porten d’una manera molt discreta i diligent’, ha afegit Puig.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any