La tertúlia proscrita

L’ex-diputat Toni Comín també deixa el PSC

  • Deixa el partit enmig dels contactes amb ERC per a les eleccions europees

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.03.2014 - 08:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui s’ha fet pública una nova baixa significativa al PSC: l’ex-diputat socialista al parlament de Catalunya Toni Comín (Twitter) ha anunciat avui al matí a RAC-1 que deixa el partit, i que té a mig redactar la carta de renúncia que enviarà al primer secretari, Pere Navarro. Comín és un dels noms que hi ha damunt la taula en la negociació d’ERC amb crítics socialistes per a formar part de la llista republicana a les eleccions europees, on ja s’ha incorporat com a número dos l’ex-conseller socialista i dirigent de Nova Esquerra Catalana, Ernest Maragall.

Comín ha parlat també de la negociació amb ERC per incorporar-se a la llista de les eleccions europees. ‘La idea és anar de tres [darrere de Josep M. Terricabras i d’Ernest Maragall], i que l’Ernest Maragall hi sigui mitja legilsatura i jo l’altra mitja’, ha precisat.

Ahir Navarro atribuïa la davallada en el nombre de militats al PSC des que ell és el primer secretari del partit no pas a diferències amb la seva línia política, sinó a la crisi. Segons la seva tesi, la gent deixa el PSC perquè té massa despeses a casa. ‘Hem detectat que hi ha persones que no poden pagar la quota i que això és rellevant en el número de persones que s’han donat de baixa, molt més que altres situacions. El resultat de la crisi és que les famílies optimitzen els recursos’, va dir.

Per Comín, ‘si Navarro creu realment que aquest és el motiu hauria estat millor que no el digués públicament’.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any