Guàrdies civils amenacen amb represàlies si un agent es morís a Ceuta i Melilla

  • 'Alguns s'empassaran les pilotes de goma que prohibeixen de fer servir', diuen a través d'un compte de Twitter gestionat per agents del cos

VilaWeb
Redacció
25.02.2014 - 16:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Quan es mori un guàrdia civil a Ceuta i Melilla, alguns s’empassaran les pilotes de goma que prohibeixen de fer fer servir. I algun dia passarà…’. És l’amenaça que han llençat agents de la guàrdia civil a través del compte de Twitter, @iguardiacivil, que no és pas institucional del cos, però sí que és ‘gestionat per components de la guàrdia civil’. Aquest compte, amb més de tretze seguidors, ja ha generat polèmica en altres ocasions, com quan va fer córrer una versió de la doble pregunta del referèndum sobre la independència de Catalunya. En aquell piulet, que contenia una fotografia en què es veien agents amb passamuntanyes a l’un cantó i una tanqueta a l’altre, s’hi deia: ‘Voleu que Catalunya sigui un estat?’ –amb les opcions de resposta: ‘sí’ o ‘no’– i ‘En cas afirmatiu, preferiu que la guàrdia civil entri per la Rambla desfilant o amb les tanquetes?’ –i les opcions ‘Desfilant’ i ‘Amb tanquetes, que mola més’–.

Amenaça llençada avui respecte els incidents per l’entrada d’immigranta a Ceuta i Melilla.

Heus ací el piulet respecte la pregunta sobre el referèndum d’independència, que es va publicar el 13 de desembre passat, generant una forta polèmica a Twitter:

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any