Ros no farà el boicot a la consulta que demana Camacho

  • El batlle de Lleida diu que cedirà les dades del padró si hi ha una llei catalana que un prevegi

VilaWeb
Redacció
07.01.2014 - 10:07

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El batlle de Lleida, el socialista Àngel Ros, ha respost amb una negativa a la crida que va fer Alícia Sánchez-Camacho als ajuntaments governats pel PSC perquè no cedissin les dades del padró per a la consulta del 9 de novembre. Ros ha dit que, com a batlle, es limitarà a complir la llei: ‘Si hi ha una llei que diu que s’han de transferir les dades del padró per a una consulta, es farà; si no hi ha llei, no es farà’, ha dit Ros en declaracions a Catalunya Ràdio.

Els ajuntaments governats pel PP no cediran a l’Idescat les dades del padró perquè puguin ser utilitzades com a cens. Així ho va anunciar ahir la presidenta del PP, que a més va demanar als batlles i governs municipals del PSC, en nombre molt més significatius que no els del PP, que s’unissin al boicot. El PP governa ciutats importants com Badalona i Castelldefels, a més d’altres de menys envergadura i de formar part dels equips de govern d’altres municipis.

‘Demano als ajuntaments del PSC que no ajudin a facilitar dades dels ajuntaments per poder fer un cens per una consulta il·legal. Els ajuntaments del PPC no ho faran, per això demano als socialistes responsabilitat i aplicació de la legalitat, que no formin part ni facilitin dades a aquesta comparsa fictícia’, va dir Camacho.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any