A punt l’assaig de la Via Catalana l’Estany d’Ivars i Vil-sana

  • Dissabte a les 19.14 i a la xarxa amb l'etiqueta #cadenaestany

VilaWeb
Redacció VilaWeb Mollerussa
29.08.2013 - 23:22

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Estany d’Ivars i Vila-sana acollirà dissabte, dia 31, a les 19.14 (17.14 en hora solar) la proposta de cadena humana (vídeo promocional) més gran de Ponent i com assaig de la Via Catalana. Per altra banda el divendres es farà l’encesa d’una estelada d’espelmes a Sidamon.

Els preparatius de la iniciativa promoguda per l’ANC Ivars-Vallverd, amb la col·laboració de l’ANC Pla d’Urgell, començaran a les sis de la tarda.

Entre altres els organitzadors recorden que es disposa dels aparcaments d’Ivars (més gran) i el de Vila-sana (per persones amb dificultat de mobilitat) que donen accés a l’Estany.

A banda de seguir les indicacions per situar-se al voltant de l’Estany, es recorda respecte per l’espai natural que és. Es demana que, qui la tingui, porti la samarreta groga i la banderola. També es recomana portar aigua i anar protegit contra els mosquits.

#cadenaestany

Un altre lloc on es vol fer ressò de la cadena humana de l’Estany és a la xarxa i en especial a twitter on s’ha preparat l’etiqueta #cadenaestany amb la intenció de fer-la trending topic.

Pal de l’estelada

Una vegada s’hagi fet la cadena els organitzadors han preparat un altre acte, a Ivars d’Urgell, on s’inaugurarà el Pal de l’Estelada, a la Pista d’Estiu. Entre altres hi participaran Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana; Ramon M. Guiu, alcalde d’Ivars d’Urgell i Jaume Marfany, vice-president de l’Assemblea Nacional Catalana.

Estelada d’espelmes de Sidamon

La creació d’una estelada d’espelmes a Sidamon anirà acompanyada d’una pintada d’estelades pels més petis (a partir de les set de la tarda), un cercavila amb el grup de Grallers de l’Arreu i l’encesa de l’estelada a la plaça Major, a dos quarts de nou del vespre. La festa es tancarà amb un sopar d’entrepans.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb la comarca o d’interès general al Fòrum del Pla d’Urgell.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any