Osona ja té 130 autocars plens per participar a la Via Catalana

  • Osona omplirà diversos trams dels que es consideren de difícil cobertura

VilaWeb
Redacció
29.07.2013 - 10:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Amb poc més de 15 dies les assembles d’Osona ja han omplert 130 autocars per al proper 11 de setembre. Osona tornarà a ser una de les comarques amb una gran mobilització per la diada. A més, diverses locals i territorials han reservat trams de difícil cobertura per participar a la cadena humana. Les assemblees de Balenyà, Centelles i Vic han reservat trams al Pertús.

La Vall del Ges anirà al nord de Bàscara i Manlleu al sud. Calldetenes, Folgueroles, Gurb, Malla, Taradell i Tona aniran a l’entorn de Figueres. Roda de Ter, Santa Eulàlia de Riuprimer i Santa Eugènia de Berga aniran entre Riudellots i els entorns del final de la C-25. Sant Martí de Centelles i Aiguafreda aniran a Darnius i Capmany.

Amb aquest repartiment, i encara amb més trams per confirmar, Osona omplirà diversos trams dels que es consideren de difícil cobertura. Els autocars sortiran des de cada població amb uns horaris que s’establiran en funció del lloc de destí.

Les inscripcions es poden fer a través de les assemblees locals i territorials als diversos punts d’inscripció que s’han habilitat. Es poden consultar a: http://assemblea.cat/osona/. Pel que fa al ritme d’autocars destaquen els 10 que ja ha omplert Taradell o els 20 de Vic. A més del transport en autocar es preveu que gran part dels participants faran el desplaçament en cotxes particulars ja que el volum de desplaçaments previst no es podrà cobrir arreu amb autocars. En aquests casos es recomana també fer les inscripcions a través de les assemblees locals i territorials per tal que les poblacions vagin agrupades als diversos punts.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any