Turons i rials, el nou repte #elsetciencies

  • Els reptes de la llibreria del carrer Ample i @arenyautes tenen força seguiment a Instagram

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
01.06.2013 - 12:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La llibreria El Set-ciències i @arenyautes proposen un nou repte relacionat amb l’Any Espriu pels afeccionats a Instagram. Una cinquantena de fotos van participar a la primera proposta de trobar racons espriuans. Ara la invitació és de sortir fora vila per fer fotografies de rials i i turons, amb una menció expressa a Els Tres Turons (#elstresturons). Per participar-hi només cal incloure el hastag #elsetciencies i #polsderials. Les bases d’aquesta segona convocatòria es poden llegir aquí.

El primer repte #elsetciencies a Instagram, promogut per la llibreria El Set-ciències i el perfil @arenyautes -impulsat des d’Arenys.rg, va convocar-se abans de Sant Jordi i va recollir una cinquantena de fotografies sobre racons espriuans. Tres imatges de @imassaguer @pastissetcake i @desongles van ser premiades i aquests dies es poden veure -amb una selecció d’altres participants- a l’aparador de la llibreria del carrer Ample d’Arenys de Mar.

Aquesta segona convocatòria -que encara anirà seguida d’una tercera també dedicada a l’Any Espriu- s’ha centrat en captar imatges dels espais oberts que també van motivar i són referent de l’obra poe`tica i narrativa d’Espriu. “Turons de pins i vinyes…” són la motivació d’aquest segon repte, que va acompanyat de la recomenació dels hastags #polsderials #anyespriu i #igersarenys.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any