El PP inunda els col·legis electorals d’apoderats vinguts d’Espanya

  • N'hi ha de Saragossa, Toledo i altres punts de l'estat espanyol

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
25.11.2012 - 13:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

En uns quants col·legis electorals es viuen avui algunes escenes rocambolesques, especialment els de l’àrea metropolitana, on aquest matí han arribat desenes d’apoderats del PP vinguts de fora de Catalunya.

A Terrassa, per exemple, en un dels col·legis més cèntrics, han arribat de cop entre 15 i 20 apoderats del PP amb la intenció de posar-se un cada taula. ‘Però els hem hagut de dir que els apoderats s’adcriuen als col·legis, no a les taules’, ha explicat a VilaWeb el diputat Josep Rull, de CiU, que ha presenciat l’escena. Rull ha estat un dels primers a piular el que passava en aquest col·legi de Terrassa i poc després apoderats d’altres partits han començat a piular descrivint escenes semblants als seus col·legis. ‘Queda clar que el PP sap que avui hi ha en joc la llibertat de Catalunya’, ha reblat Rull.

El nombre d’apoderats del PP arribats avui a Catalunya és incert, però el que sí que se sap és que han vingut desenes d’autocars plens d’apoderats i que uns quants més han vingut amb un TGV des de Madrid. Algunes fonts apunten, fins i tot, que han llogat un TGV sencer per avui a les 23.30 de Barcelona a Madrid. A part dels apoderats espanyols també hi ha indicacions de que han arribat apoderats valencians, especialment a la demarcació de Tarragona.

Per exemple, el PP de Boadilla del Monte ha enviat una delegació d’apoderats que s’ha fotografiat a la seu del PP de Manresa abans de repartir-se pels col·legis electorals. Ho ha piulat el mateix partit: Boadilla en la sede del PP de Manresa. Ya nos hemos repartido en los colegios electorales #eleccionescatalanas‘.

A la xarxa, hi ha moltes queixes i diversos usuaris denuncien que s’han trobat paperetes del PP dins de sobres entremig de piles d’altres candidatures.

També n’hi han que afirmen que els apoderats del PP vinguts de fora canvien les llistes de CiU d’aquests comicis per les de les eleccions anteriors.

Aquest altre usuari fa notar que la pila de paperetes del PP en una mesa electoral és molt més baixa que les altres:

També hi ha crides a denunciar totes aquestes irregularitats.

Per una altra banda, Rull també ha explicat a VilaWeb que el seu partit exigirà saber qui ha pagat aquests transports, ‘perquè no seria legal que ho hagués pagat el govern espanyol o Renfe’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any