El Mundo insisteix: ara Felip Puig

  • El ministre espanyol d'interior es nega a aclarir si la investigació de les filtracions acabarà abans de les eleccions

VilaWeb
Redacció
19.11.2012 - 01:11

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El diari El Mundo arriba avui als quioscos amb el que els seus autors presenten com una nova revelació policíaca. Si la setmana passada acusava Artur Mas i Jordi Pujol de tenir comptes secrets a Suïssa en companyia de Fèlix Millet avui acusa el conseller d’interior Felip Puig d’haver rebut 250.000 euros del Palau de la Música i a més també acusa els Mossos de destruïr-ne les proves. El rotatiu madrileny cita de nou ‘fonts policials’ per a afirmar que Felip Puig va cobrar aquesta quantitat de mans directament de Fèlix Millet, quan era conseller d’Obres Públiques. 

Aquest nou text del diari El Mundo el rotatiu el presenta, com l’anterior, com el fruit d’una filtració de la qual el ministre de l’interior espanyol, Jorge Fernàndez Díaz diu que no sap res. El jutge del cas Palau ja va aclarir fa dies que ell no ha demanat a la policia cap nova investigació i que l’obligació de la policia, cas de tenir noves proves com haurien estat aquestes, és lliurar-les al jutjat. 

Ahir de fet el ministre de l’interior va ser preguntat sobre la investigació que ha anunciat per a saber si aquesta filtració d’El Mundo és real i també per saber com hauria arribat al diari. Fernàndez Díaz ha dit que quan la investigació estigui finalitzada la donarà a conèixer, sense aclarir si ho estarà abans que acabi la campanya electoral: “No puc dir quan estarà finalitzada, tot i que tinc tant interès com el que més que aquesta investigació estigui finalitzada i sapiguem la veritat”.

Al 2004 El Mundo ja va acusar Carod-Rovira de tenir comptes secrets a Suïssa, en aquell cas compartits amb ETA. L’acusació es va demostrar que era falsa.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any