Crits i renou convoca un acte a l’Espai Mallorca el dia del tancament

  • Fa una crida a personalitats de les lletres i de la cultura de tots els Països Catalans perquè es concentrin a l'espai

VilaWeb
M.S.
31.10.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’Espai Mallorca tancarà el dia 5 de novembre, després de catorze anys fent de pont cultural entre els artistes de les Illes Balears i el públic barceloní. Crits i renou per l’Espai Mallorca ha proposat, doncs, un acte al local mateix, i el mateix dia a les sis del vespre, amb personalitats de les lletres i de la cultura de tots els Països Catalans. 

Hom hi llegirà un manifest i es farà una foto col·lectiva. Després, a les set, l’actor Toni Gomila representarà el monòleg ‘Acorar‘, dirigit per Rafel Duran, que aquest octubre s’ha pogut veure a la Seca.

A banda, representants de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona rebran, l’endemà, una delegació de Crits i renou. La prioritat és d’aconseguir la gestió de l’Espai Mallorca i Crits i renou vol negociar amb l’ajuntament, propietari del local del carrer del Carme, la possibilitat de tornar-lo obrir.

Mentrestant, el col·lectiu hi voldria fer les assemblees i alguns actes puntuals per mantenir el teixit social i evitar que el local es degradi, si es tanca.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any