El Correllengua arriba dilluns a Vall d’Alba, Cabanes, Vilafamés, Almassora, les Alqueries i Betxí

  • Diumenge va recórrer els carrers de les Coves i Sant Mateu

VilaWeb
Redacció
01.10.2012 - 18:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després de recórrer els diferents col.legis de Castelló, i de la celebració a la nostra ciutat de la cercavila acompanyant la Flama, el Correllengua va visitar dilluns els col.legis de Vila-real i els del Grau de Castelló, dimarts l’escola d’Atzeneta, dijous diferents centres de Borriana i Nules, divendres les escoles i els instituts de l’Alcora, l’institut de Vilafranca, i les escoles de la Llosa i de Borriol. I diumenge arriba a les poblacions de Les Coves i Sant Mateu.

Ahir diumenge va arribar a les Coves, va avançar en cercavila per tota la població, acompanyada dels alumnes de l’escola i de molts majors, i va arribar fins davant de l’Ajuntament, on l’alcalde de la població va rebre la Flama i es va llegir el Manifest. I després va ser el torn de Sant Mateu, on la Flama va ser rebuda per la Colla de Dolçainers i Tabaleters Guillem Sorolla, va recorrer els carrers cèntrics i va arribar fins a la plaça de la Font, on va ser llegit el Manifest per un representant de l’Ajuntament.

Dilluns, darrer dia abans del 9 d’Octubre, la Flama visita diferents centres escolars: l’institut de Vall d’Alba, l’escola de Cabanes, la de Vilafamés, i diferents centres escolars d’Almassora. I, al vespre, tindrà lloc l’arribada de la Flama a les Alqueries, amb la lectura del Manifest, l’actuació del grup de danses de la localitat, i un porrat popular. I també a Betxí, on tindrà lloc la cercavila de la Flama pels carrers de la població, fins a la plaça Major, on serà rebuda per l’alcalde i els membres de la corporació, es llegirà el manifest, i actuarà el grup de danses Les Passeres; i, a continuació, tidnrà lloc un sopar en el transcurs del qual es lliuraran els premis “Betxinencs d’any 2011”. 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any