Romney nomena vice-president el líder favorit del Tea Party

  • Paul Ryan, és el governador de Wisconsin i un dels republicans més crítics amb la gestió econòmica de l'administració Obama.

VilaWeb
Redacció
11.08.2012 - 17:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El candidat republicà, Mitt Romney, ha escollit Paul Ryan per acompanyar-lo en la carrera cap a la Casa Blanca. Ryan és un congressista líder del Tea Party que governa l’estat de Wisconsin i ha estat molt crític amb la gestió econòmica del govern de Obama. Si Romney guanyés Obama, Ryan es convertiria en vice-president. Ryan defensa sense pudor i sense perdre el somriure l’eliminació de diners dels programes socials per als pobres i la gent gran. Era el favorit del sector més conservador del Tea Party.

És una estrella ascendent del sector més conservador del partit republicà. Romney espera que l’experiència de Ryan en la seva feina al congrès, l’ajudi a guanyar influència a Washington. 

Lapsus durant la presentació

El candidat republicà a la Casa Blanca, Mitt Romney, ha presentat per error a Paul Ryan com el pròxim president dels Estats Units. ‘Uniu-vos a mi per donar la benvinguda al pròxim president dels Estats Units, Paul Ryan’, ha declarat Romney en la presentació del congressista de Wisconsin.

La dona de Romney, Ann, l’ha avisat de l’error quan ha acabat el discurs. Llavors el veritable candidat a la presidència ha tornat a pujar a l’escenari per esmenar el seu error. ‘De tant en tant cometo errors… però no d’aquest tipus. Serà el nou vice-president’ ha dit. 

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any