Les crítiques de Duran a Rull aixequen polseguera a CDC

  • Ferran Falcó retreu les declaracions del cap d'Unió

VilaWeb
Redacció
08.08.2012 - 18:58

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Les declaracions del president d’UDC i portaveu de CiU al congrés espanyol, Josep Antoni Duran i Lleida, han aixecat polseguera a CDC. Duran ha instat implícitament el secretari d’Organització de CDC, Josep Rull, i els ‘sectors de CDC que volen canvis al govern’ que ‘deixin descansar la gent’ durant l’estiu.

Duran feia referència a les declaracions d’aquests últims dies de Rull, que ha insinuat un acostament a ERC i un possible pacte a la tardor, i ha insistit en la independència com a única alternativa a un rebuig espanyol del pacte fiscal.

‘Hi ha sectors de CDC que volen canvis al govern, n’hi ha que diuen amb qui hem de governar, i ERC posa requisits per al seu suport. Cal deixar descansar la gent’, ha escrit Duran al seu compte de Twitter.

També a Twitter el diputat de CiU i president de la Federació de les Comarques de Barcelona de CDC, Ferran Falcó, ha retret a Duran que toqués el cor de CDC amb les seves crítiques a Rull. Per Falcó, és normal que el PSC i el PP critiquin Rull, però no Duran.

Ara, Falcó ha esborrat el piulet pocs minuts després d’haver-lo publicat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any