Vaga de 48 hores a RTVV contra l’ERO

  • Mentre duri Canal 9, Nou Dos i Ràdio 9 no emetran la programació habitual

VilaWeb
Redacció
27.07.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La plantilla de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV) comença avui una vaga de quaranta-vuit hores contra l’ERO que preveu d’acomiadar 1.295 treballadors dels 1.700 de la casa. La protesta es notarà sobretot a Canal 9 i a Nou Dos, que no faran la programació habitual, ans es connectaran amb Nou 24 i faran una emissió unificada.

No hi haurà programes en directe ni compactats especials, i l’espai ‘En Connexió’ de la vesprada no s’emetrà.

Els informatius habituals reduiran la durada a la meitat: la primera edició de ‘Notícies 9’ serà de 40 minuts i la segona, de 20. A més, cada edició obrirà amb una informació de la vaga de RTVV.

Fet i fet, tan solament hi haurà quatre rondes informatives en la programació del Nou 24 i hi apareixerà un missatge explicant que la vaga dels treballadors de RTVV altera la programació prevista.

Aquest és l’acord dels sis sindicats amb representació al comitè d’empresa i la direcció de Ràdio Televisió Valenciana. La vaga comença avui a les deu del matí i s’acabarà demà a mitjanit.

A la ràdio, la programació habitual se substituirà per música sense locució, els informatius i els butlletins duraran la meitat, i cada trenta minuts s’explicaran els motius d’aquesta programació alterada.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any