Trànsit ha cobrat 78 multes del #novullpagar i n’ha arxivat 35

  • Interior desmenteix el cas de la multa arxivada al jove Edu González

VilaWeb
Redacció
18.07.2012 - 09:59

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Aregio, ha explicat aquest migdia que ja s’han tramitat 10.800 denúncies de conductors que han participat de la campanya #novullpagar, de les quals ja se n’han cobrat 78 i se n’han arxivat 35. L’anul·lació d’aquestes darreres no es deu ‘a cap canvi de criteri jurídic’ sinó senzillament a errors en la identificació del vehicle o del seu conductor.

El cas d’Eduard Gonzàlez de Terrassa

El Servei Català de Trànsit ha volgut aclarir també el cas del jove Eduard González sobre l’arxivament d’una denúncia per no pagar un peatge. Diu que no hi ha hagut cap canvi de criteri jurídic en aquetes sancions i que l’incompliment de la obligació de pagar peatge és i serà sancionat, d’acord amb l’article 153 del Reglament General de Circulació. Així mateix, al SCT no li consta cap denúncia ni resolució d’arxiu a nom d’Eduard González i Castel, la persona que ha difós aquesta informació, donant a entendre que era una sanció imposada a ell.

L’expedient al que suposadament es refereix és una denúncia a una segona persona que ha manifestat no ser el conductor del vehicle denunciat i que l’ha identificat com a conductor i autor de la infracció de no pagar un peatge. Per aquest motiu el SCT ha arxivat la denúncia a aquesta segona persona i en breu s’obrirà l’expedient sancionador a Eduard González, al ser ell el conductor del vehicle denunciat.

 

Informació relacionada:

S’activa la defensa col·lectiva dels multats pel #novullpagar

Com es poden recórrer les multes pel #novullpagar?

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any