El jubilat Tomeu Amengual s’afegeix a la vaga de fam de Jaume Bonet, que ja du 26 dies

VilaWeb
Redacció
24.03.2012 - 21:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Jaume Bonet du 26 dies en vaga de fam i el col·lectiu del qual és membre, Jubilats per Mallorca, ha decidit donar encara més força a la seva iniciativa amb la incorporació d’un nou vaguista. Es tracta d’un altre jubilat, Tomeu Amengual. Té la mateixa edat que Bonet, 64 anys, i és extreballador del sector elèctric.

Tomeu Amengual s’ha incorporat a la protesta després d’assistir a la manifestació convocada sota el lema “Sí a la llengua” i aquesta nit ja ha dormit a l’espai de cultura Can Alcover habilitat pels dos vaguistes.

Mentrestant, Jaume Bonet segueix amb la vaga de fam a favor del català i contra el projecte de llei de funció pública del Govern. De fet, no ha expressat cap voluntat de deixar la vaga de fam. 

En aquests moments, la salut de l’activista segueix afeblida, però durant la darrera nit ha millorat respecte els dies anteriors, segons ha pogut confirmar el metge que l’atén diàriament a Can Alcover (Palma).

Repercussió

Poc a poc i a mesura que passen els dies l’acció de Jaume Bonet posant en perill la seva salut i la seva vida agafa més volada a nivell mediàtic, dins i fora de Mallorca. Ahir mateix, el referent del periodisme esportiu a Catalunya, Joaquim Maria Puyal, encetava la retransmissió del partit Barça-Mallorca amb unes paraules de suport a Jaume Bonet.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any