La web de l’IES Josep Iborra de Benissa torna a funcionar

  • El Consell l'havia tancada aquest matí · Hi havia informació sobre les protestes contra les retallades i de concentracions en suport a l'IES Lluís Vives

VilaWeb
Redacció
22.02.2012 - 16:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La web de l’IES Josep Iborra de Benissa ha estat sense funcionar des d’aquest matí i fins a la tarda perquè la Conselleria l’havia tancada. El motiu argüit per Educació a la direcció del centre era que hi havia hagut un fort creixement de les visites en aquests últims dies, arribant a les 800.000 al dia. El Consell Escolar, però, ha negat que això fos possible i ha situat en 10.000 les visites rebudes en total.

Els tècnics havien dit al centre que no sabien quant de temps trigarien a fer funcionar de nou la web. Després de romandre tancada bona part del dia, fet que ha estat denunciat per les xarxes socials, aquesta tarda la web ha tornat a funcionar.

A la web de l’IES Josep Iborra hi ha informació sobre les protestes contra les retallades, denuncia els impagaments de la Generalitat, i també informa de futures convocatòries, com la xiulada prevista per a demà a l’hora del pati i la concentració demà a les set del vespre davant l’ajuntament de la ciutat de la Marina Alta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any