Els estudiants desafien la violència policíaca i tornen al carrer

  • Morera i Sanz demanen avui explicacions a Sánchez de León sobre l'actuació de la policia

VilaWeb
Redacció
20.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Després dels greus incidents de la setmana passada, per una actuació violenta de la policia, els estudiants valencians es disposen avui a sortir una altra volta al carrer per protestar contra la violència i per demanar més recursos per a l’ensenyament públic. Concretament, una nova concentració es farà davant l’IES Lluís Vives de València, a les 14.45, amb el designi de tornar a tallar el trànsit al carrer de Xàtiva.

 

Aquesta serà la quarta jornada de protesta en menys d’una setmana i es farà el mateix dia que, per primera volta, la delegada del govern espanyol al País Valencià, Paula Sánchez de León, haurà de donar explicacions sobre l’actuació de la policia, molt criticada per tots els partits de l’oposició a les Corts Valencianes. De León també es reunirà amb el síndic de Compromís, Enric Morera, i amb la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz per parlar de ‘la proliferació de concentracions i de manifestacions no comunicades’.

Ara, el govern valencià no veu, en els incidents de la setmana passada, res que pugui reprotxar-se a Sánchez de León: ‘Estic convençut que la delegada del govern ha fet tot allò que creia que havia de fer, amb l’assessorament corresponent’, va manifestar el vice-president de la Generalitat, José Císcar.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any