Les estrenes: Denzel Washington i l’últim film de Spielberg

  • Fem un cop d'ull a les estrenes del cap de setmana

VilaWeb
Redacció
10.02.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Denzel Washington i Ryan Reynolds són els actors principals de ‘Safe House’, un film d’acció en què encarnen un agent veterà i un de novell que hauran d’acabar entenent-se. També arriba a la gran pantalla l’últim film de Steve Spielberg, ‘War house’, la història d’un cavall que envien a la guerra. Més films destacats: l’animació ‘Papa, sóc una zombi’, i el primer episodi de ‘Star Wars’ ara en 3D.

>Safe House. Direcció: Daniel Espinosa. Intèrprets: Vera Farmiga; Denzel Washington, Ryan Reynolds. Gènere: Acció. Esbós: L’agent més perillós de la CIA reapareix al cap de deu anys. Quan uns mercenaris ataquen el pis franc que li han assignat, reïx a escapar-se’n amb un agent novell, i tots dos s’escarrassen a esbrinar qui vol matar-los. Vídeo.

>War Horse. Direcció: Steven Spielberg. Intèrprets: Tom Hiddleston, David Thewlis, Benedict Cumberbatch. Gènere: Aventures. Esbós: Quan esclata la Primera Guerra Mundial el pare d’Albert se li ven el cavall a l’exèrcit britànic, que el durà al front. Però Albert no pot treure-se’l del cap i se’n va a lluitar als camps de batalla francesos, on cerca incansablement el seu cavall per tornar-lo a casa. Vídeo.

>Star Wars: Episode I – The Phantom Menace. Direcció: George Lucas. Intèrprets:  Natalie Portman; Liam Neeson, Ewan McGregor, Jake Lloyd, Gènere: Ciència-ficció. Esbós: Tornem a l’origen de la història, però ara en 3D. Darth Vader tot just és un infant de nou anys que anomenen Anakin Skywalker, i Obi-Wan Kenobi, un jove cavaller Jedi. Vídeo.

>Papa, sóc una zombi. Direcció: Ricardo Ramón, Joan Espinach. Gènere: Animació, fantasia. Esbós: Zombis, bruixots i tot d’éssers de la nit conviuen en una màgica aventura que transforma la vida de la Dixie. Vídeo.

>La guerre est déclarée. Direcció: Valérie Donzelli. Intèrprets: Valérie Donzelli, Jérémie Elkaim, César Desseix, Gabriel Elkaim. Gènere: Drama. Esbós: Roméo i Juliette són la parella protagonista d’una gran història d’amor en plena guerra contra el tumor cerebral de llur fill petit. El film és producte de les vivències de la directora. Vídeo.

>Lo mejor de Eva. Direcció: Mariano Barroso. Intèrprets: Leonor Watling, Adriana Ugarte; Miguel Ángel Silvestre. Gènere: Enjoli. Esbós: La jutgessa Eva ha de decidir al procés judicial més important de la seva carrera. Educada per a ser forta i ferma, no se sent gens preparada per a resistir la seducció ni la passió per un home fins al punt de posar-se a si mateixa al caire de la llei. Vídeo.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any