Nyandú, finalistes i amb el màxim suport

  • En la votació més concorreguda de la història del Sona 9, aconsegueixen ser els més votats

VilaWeb
Redacció
31.10.2011 - 13:34

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup del Lluçanès, Nyandú, ha aconseguit un important èxit en la fase final del Sona 9 per a grups novells. Ha obtingut el primer lloc en la votació popular, amb un 40,80% dels vots, i a més ha rebut el suport del jurat que els ha triat entre els sis candidats.

La votació popular per triar un dels sis grups finalistes ha rebut el màxim nom,bre de participacions, 1.718 vots en quatre dies, essent l’edició en què hi ha participat més gent. Tot i que els Nyandú van ser els més votats, com que el jurat també els ha triat, s’ha classificat per a la final el grup Bremen, que van obtenir el 22,17% dels vots i el segon lloc. A més d’aquests dos, a la final hi seran els grups The Mamzelles i Alls Nous Piquen.
Nyandú, de la Torre d’Oristà i format per Nando Orriols, Roger Orriols i Rubèn Pujol, han estat una autèntica tramuntanada en el món dels nous grups, amb un important èxit en totes les seves actuacions i amb molt ressò de la seva activitat a la nostra comarca, on han rebut un amplíssim suport.
La gran final del Sona 9 se celebrarà el proper dia 14 de novembre, a la sala Bikini de Barcelona, amb la participació dels quatre grups, dels finalistes d el’any passat, Bläue i Pulpopop i del grup guanyador, La iaia. La festa començarà a 2/4 de 9 del vespre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any