Jocs Populi: Jungle Speed i Time’s Up!

  • Nou capítol del programa setmanal de jocs, presentat per Oriol Coma · Jungle Speed i Time's Up!, dos jocs per als qui tenen ganes de riure i tenen l'ull ràpid

VilaWeb
Redacció
29.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Jungle Speed i el Time’s Up! són dos jocs bons per a passar una estona divertida. En aquest nou capítol del programa setmanal Jocs Populi, l’Oriol Comas ens en dóna més detalls i diu: ‘són molt adients per a les vacances perquè hi pot jugar tanta gent com es vulgui i ens farem un fart de riure’.

El Jungle Speed és un joc per als qui els agrada riure i tenen l’ull ràpid i precís. Un tòtem governa la partida i els jugadors s’han de repartir equitativament el mateix nombre de cartes, que tenen il·lustracions molt semblants. Els jugadors, tants com es vulgui, giren la primera carta de la seva pila fins que en surten dues d’idèntiques. Llavors, els dos jugadors han d’anar a agafar el tòtem, i el primer que el toca dóna les seves cartes a l’altre. Guanya el jugador que es queda abans sense cartes.

Thomas Vuarchex i Pierrick Yakovenko van començar a vendre’l el 1995 i avui en dia encara en venen entre tres-cents mil i sis-cents mil cada any.

El segon joc és el Time’s Up! que també pot tenir tants jugadors com es vulgui. Els que millor s’ho passaran són aquells a qui els agradi fer el pallasso. És el joc dels personatges, d’imitar polítics, actors i famosos. Des de Rambo fins a Jordi Pujol, passant per Ronaldinho i Montserrat Caballé. Tot i així, és força elaborat perquè consta de diverses rondes. El va patentar Peter Sarret l’any 1999.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any