L’incendi ja ha cremat 350 hectàrees i s’apropa a Alcover

  • Els Mossos d’Esquadra també han informat que han desallotjat preventivament dues naus de la paperera de Picamoixons, l’empresa Newhart, la urbanització Roques Vermelles i la urbanització Mas Gassons.

VilaWeb
Redacció
19.07.2011 - 20:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’incendi forestal que afecta des de primera hora de la tarda al municipi de la Riba continua actiu i els efectius dels Bombers de la Generalitat continuen treballant per controlar el perímetre que hauria afectat unes 300 hectàrees de vegetació.

Protecció Civil activa l’alerta per risc químic per la proximitat amb la indústria d’Alcover

La Direcció General de Protecció Civil ha activat poc abans de tres quarts de quatre de la tarda l’alerta del Pla d’emergències per incendis forestals a Catalunya (Infocat). Des del Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya (CECAT) se segueix l’evolució de l’incendi en permanent contacte amb els centre de comandament dels cossos d’emergències.

En aquests moments, hi continuen treballant 88 dotacions terrestres dels Bombers, així com també 14 mitjans aeris. (10 helicòpters bombarders, 1 helicòpters de comandament, 1 helicòpter de coordinació aèria dels Bombers de la Generalitat i dos hidroavions del Ministerio de Medio Ambiente Rural i Marino). Cal destacar que els avions de vigilància i atac continuen sense poder treballar en les tasques d’extinció a causa del fort vent de la zona.

Desallotjaments a Picamoixons i Alcover

Els Mossos d’Esquadra també han informat que han desallotjat preventivament dues naus de la paperera de Picamoixons, l’empresa Newhart, la urbanització Roques Vermelles i la urbanització Mas Gassons.

Segons les darreres informacions per part del Servei Català de Trànsit, continua tallada la circulació del trànsit de la carretera C-14 al quilòmetre 28, entre Alcover i Vilaverd i la carretera local TV-7044 a la Riba.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any