Nens i nenes dels barris del sud de Vic organitzen un torneig de futbol

  • El torneig es va iniciar el dia 7 de juliol i finalitzarà el 28 de juliol

VilaWeb
Redacció
08.07.2011 - 20:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant tot el passat mes de juny, una setantena de nens i nenes dels barris sud de Vic s’han implicat en la organització d’un torneig de futbol que es disputa al llarg del mes de juliol. Es tracta d’un torneig d’estiu poc usual, en comparació a molts dels que s’organitzen actualment, ja que aquest ha estat organitzat pels propis participants (nois i noies de vuit a catorze anys dels barris de Vic sud), comptant amb el suport de l’alumnat del mòdul de dinamització comunitària del Pla de barris de l’Ajuntament de Vic. 

Entre moltes d’altres tasques, els participants s’han coordinat entre ells per organitzar els equips i els horaris, per aconseguir material esportiu, per poder disposar de les pistes de les escoles, a més de crear el disseny l’escut del seu equip. A la vegada també han buscat la implicació de les associacions veïnals i dels comerços del seu barri.

En total hi participen cinc equips, els quals s’enfrontaran amb tots els seus oponents en dues ocasions (partit d’anada i de tornada). Els equips participants són: La Muntanyeta, en representació de la Serra de Senferm que jugarà a la pista de l’Escola Dr. Salarich; el FC Remei, en representació del barri del Remei, que jugarà a la pista del Centre Cívic Montseny; el FC Santa Anna, en representació del barri de Santa Anna que jugarà a la pista de Santa Anna; el Miniestadi, en representació del barri de l’Estadi que jugarà a la pista de l’Escola La Sínia; i el Futbol Club Barri Osona, en representació del barri d’Osona que també jugarà a la pista de l’Escola Dr. Salarich.

El torneig es va iniciar el dia 7 de juliol i finalitzarà el 28 de juliol amb un lliurament de trofeus al Club OAR Vic.

Si voleu més informació la podeu trobar a http://championsvic.blogspot.com/, el blog que escriuen i actualitzen setmanalment els participants.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any