Divendres farà deu anys de la mort de Jordi Vendrell

  • Fem un especial de L'Internauta avui vespre i us convidem a una trobada d'oients divendres

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.07.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres farà deu anys de la mort del radiofonista de Catalunya Ràdio i internauta Jordi Vendrell. Vendrell va dirigir i presentar a Catalunya Ràdio programes de gran impacte ciutadà com ‘El lloro, el moro, el mico i el senyor de Puerto Rico‘, ‘El mínim esforç’, ‘L’orquestra’ o ‘L’internauta‘, programa que va fundar el 1995 i que es continua fent encara avui.

Amb Ramon Barnils i Quim Monzó va formar La Mercantil Radiofònic, un equip mític de la ràdio al nostre país.

Vendrell va ser també un gran divulgador d’internet. ‘L’Internauta’ va ser el primer programa radiofònic a Europa a parlar de la xarxa i Vendrell també va escriure a moltes revistes i publicacions sobre l’impacte social d’internet, sempre amb un estil rialler i ric en anècdotes.

En ocasió de la commemoració dels deu anys de la mort de Vendrell, aquest vespre L’Internauta us oferirà un programa especial recordant la seva vida i feina a través d’entrevistes amb amics i companys seus. Divendres, de cinc a set de la tarda, VilaWeb obrirà les portes de l’Espai VilaWeb a amics, companys i oients que vulguin recordar-lo amb una tertúlia improvisada en la seva memòria.

 

Enllaços
Array
Array
Array

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any