Els Arthur Caravan cerquen mecenes

  • El grup d'Alcoi recull diners via micromecenatge per a editar el segon disc

VilaWeb
Redacció
20.06.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Arthur Caravan ha acabat d’enregistrar les cançons del seu segon disc. Ara, per poder-lo publicar han recorregut al micromecenatge, una nova fórmula de finançament i producció cultural que s’ha anat imposant darrerament, sobretot arran de la crisi econòmica. Les noves cançons de la formació d’Alcoi són més rockeres i la banda hi pren més força. Com ja va avançar el cantant, Pau Miquel Soler, en una entrevista a VilaWeb TV, al disc no hi haurà tant de lirisme ni serà tan tranquil com l’anterior. Una d’aquestes cançons és ‘Himne a l’alegria‘, que el grup va interpretar en petit format a l’Espai VilaWeb fa uns quants mesos.

Ara, per tal que aquesta cançó i la resta puguin veure físicament la llum el grup demana l’ajut de tothom qui vulgui patrocinar-los. En canvi de posar diners en aquest projecte, el nom del mecenes apareixerà als crèdits, el grup li enviarà a casa el disc signat, el convidarà a sopar i farà un concert privat.

D’acord amb el funcionament del micromecenatge, el grup té fins el 26 de juliol (40 dies des que va presentar el projecte) per a recollir els 4.000 euros que necessita.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any