Mas demana unitat als empresaris per defensar el pacte fiscal

  • S'ha reunit aquest matí amb 180 empresaris

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
15.04.2011 - 11:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Generalitat, Artur Mas, s’ha reunit aquest matí amb 180 empresaris per analitzar la situació econòmica i els ha demanat que prenguin el relleu de la reactivació econòmica, donant suport al govern i defensant el pacte fiscal. Així, Mas ha dit que només les empreses permetrien sortir de la crisi i ha fet una crida a la unitat dels empresaris per defensar el pacte fiscal l’any vinent. Per la seva banda, el govern s’ha compromès a facilitar els tràmits burocràtics.

El president d’Abertis i del consell CAREC, Salvador Alemany, i el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, han explicat que Mas havia posat damunt la taula els problemes per tirar endavant l’economia, els pocs recursos de la Generalitat per seguir les directrius de la UE i també els ha dit que calien esforços i sacrificis. Per això ha demanat comprensió davant les retallades.

Mas ha assistit a la reunió acompanyat del conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell, el d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i el secretari general de Presidència, Francesc Homs. Entre els assistents hi havia el president de Gas Natural Fenosa, Salvador Gabarró; el president d’Abertis i del consell CAREC, Salvador Alemany; el president de CELSA, Francisco Rubiralta; la presidenta de Codorniu, Maria del Mar Raventós; el president de Banc Sabadell, Josep Oliu; el president d’Esteve, Antoni Esteve; i el president i vice-president del Barça, Sandro Rossell i Xavier Faus, entre més.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any