Solidaritat i el PSAN demanen el vot afirmatiu el 10 d’abril

  • La CUP presenta la consulta com un exemple de democràcia directa sorgida del teixit social

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
07.04.2011 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Solidaritat per la Independència (SI) i el Partit Socialista d’Alliberament Nacional (PSAN) van fer ahir un acte de suport a l’última tongada de les consultes sobre la independència, que serà diumenge. El diputat Uriel Bertran i el militant del PSAN Jordi Babiano van fer una crida a la participar-hi, en tots els municipis on es farà la consulta i a votar afirmativament.

Els representants dels dos partits independentistes van fer també una crida conjunta a la mobilització ciutadana per la manifestació del 16 d’abril a València. ‘Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!’ és el lema de la manifestació que recorrerà València, organitzada per Acció Cultural del País Valencià.

La CUP també crida a participar en la consulta

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) també ha animat la població de Barcelona a votar en la consulta del 10 d’abril. Per la CUP, impulsora de la consulta d’Arenys de Munt del setembre del 2009, la jornada de Barcelona ‘pot ser un pas molt important en el reconeixement del dret democràtic i universal de la nació catalana d’autodeterminar-se’.

La CUP crida tothom ‘a votar en favor de la independència, eina fonamental de la transformació i la consecució de les nostres llibertats socials i col·lectives, en contraposició a la via autonomista, que manté la nació catalana sotmesa als dictats de l’estat espanyol’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any