El districte de les Corts aprova una moció a favor de les consultes

  • El PSC hi vota a favor per primera vegada · El text insta l'administració a cedir espais públics

VilaWeb
Redacció
02.10.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El districte de les Corts de Barcelona ha aprovat aquesta setmana una moció que insta el districte a cedir equipaments municipals i recursos per a les consultes populars promogudes per entitats del barri. Per primera vegada, una moció d’aquestes característiques ha rebut el vot favorable a Barcelona tant del PSC, que presideix el districte, com d’ICV, a més dels vots a favor de CiU i ERC. Només hi ha votat en contra el PP.

Presentada per l’única regidora d’Esquerra al districte, Núria Cuenca, i promoguda per la plataforma Les Corts Decideix, la moció no cita explícitament la consulta sobre la independència que es farà a Barcelona a el 10 d’abril, però és clarament enfocada en aquest propòsit.

Una moció quasi idèntica ja ha estat presentada als districtes de Gràcia i de l’Eixample, però en ambdós casos el PSC l’ha refusada.

Ja fa setmanes que la consulta sobre la independència que es farà a Barcelona fa els primers passos. Encara no fa quinze dies, la plataforma Ciutat Vella Decideix es va presentar oficialment esdevenint la primera plataforma de barri de Barcelona que ho fa.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any