Ciutat Vella Decideix es presenta avui en públic a l’Espai VilaWeb

  • A les cinc de la tarda i amb l'apadrinament de Joel Joan

VilaWeb
Redacció
16.09.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La coordinadora Ciutat Vella Decideix presentarà avui en públic la tasca que ha anat fent aquestes últimes setmanes per a implicar el teixit associatiu del barri en la consulta sobre la independència que es farà el 10 d’abril de l’any vinent a Barcelona. La presentació es farà a l’Espai VilaWeb, a les cinc de la tarda, en presència d’Eduard Thió, coordinador de Ciutat Vella Decideix; Alfred Bosch, coordinador de Barcelona Decideix; l’actor i director, Joel Joan, que apadrina la coordinadora; Javed Mughal, director del diari paquistanès Hamwatan, el Mirador dels Immigrants, i Per Fàbregues, membre de la Junta de la Confederació de Comerç de Catalunya i també del Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme de Barcelona.

A més, hi haurà representants d’algunes de les entitats que ja donen suport i col·laboren en la consulta sobre la independència al districte de la Ciutat Vella. Ara com ara la coordinadora ja ha aconseguit la complicitat d’una bona part del teixit associatiu del barri i té 150 voluntaris. Entre la trentena d’entitats que hi col·laboren, hi ha Punt d’intercanvi, SOSI (Associació de Veïns del Nucli Antic), Indrets del Record, Memorial 1714, la Coordinadora de Veïns i Comerciants del Nucli Antic, l’Assemblea de la plaça de la Vila de Madrid, el Centre Sant Pere Apòstol, l’Espai Social Magdalenes, etc.

Aquestes entitats treballen als barris per afavorir la participació popular i la democràcia directa. I ho fan tenint en compte la peculiaritat del districte, amb un percentatge molt alt de gent gran que viu sola i amb molta població immigrada. El contacte amb entitats representatives de les comunitats immigrades és i serà, doncs, una de les prioritats dels responsables de la coordinadora que avui faran la presentació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any