Carme Ruscalleda dóna la benvinguda al canal VilaWeb Gastronomia

  • La cuina i el vi troben un nou espai a VilaWeb · Neix el canal de gastronomia, espai de coneixement i de gaudi dels sentits

VilaWeb
Redacció
12.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Fa poques setmanes la cuinera Carme Ruscalleda va dir-ho ben clar: ‘L’esclat de la cuina catalana no és una moda, és un renaixement.’ Tenim alguns dels millors cuiners del món, tenim enòlegs i ‘sommeliers’ molt ben formats, tenim centres capdavanters com la Fundació Alícia, tenim gastrònoms i tenim la riquesa de la dieta mediterrània, tan en voga i més que ho serà. Des de VilaWeb volem contribuir a exposar aquest moment brillant de la gastronomia catalana, tant de la cuina d’autor, la més experimental, com de la cuina tradicional i popular. Neix el canal VilaWeb Gastronomia.

Al canal de gastronomia de VilaWeb, hi publicarem articles d’actualitat i de fons sobre gastronomia, amb un apartat especial dedicat al vi, que aquestes últimes dècades també viu un moment de transformació i de qualitat espectacular, però que necessita més consumidors.

Més en concret, en aquest canal, hi publicarem informacions sobre fires gastronòmiques de tots els Països Catalans; articles sobre gastronomia com a fet cultural i en diàleg amb les altres arts; recursos com ara blocs, webs…, perquè el lector pugui millorar el seu saber en coses del menjar i del beure, en un mot, del degustar.

Finalment, des d’aquest canal, s’hi podran compartir receptes sobre productes concrets, curiositats alimentàries i tot d’aspectes que afaiçonen un espai de gaudi dels sentits.

Bon profit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any