I amb aquest Harry Potter s’acaba la saga

  • Avui a dos quarts de set del vespre es posa a la venda l'últim llibre d'aventures protagonitzat per l'aprenent de bruixot, 'Harry Potter i les relíquies de la mort'

VilaWeb
Redacció
21.02.2008 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Harry Potter i les relíquies de la mort’ (Empúries) de J. K. Rowling, últim llibre de les aventures d’aquest aprenent de bruixot, es posarà a la venda avui a dos quarts de set del vespre. L’Editorial Empúries ha preparat una festa a la plaça dels Àngels (davant el MACBA). També llibreries com la Casa del Llibre i la FNAC de Barcelona, la Llibreria 22 de Girona i les d’El Corte Inglés de Palma, Sabadell, Barcelona, Alacant, Elx i Castelló singularitzaran amb activitats vàries la sortida d’aquest llibre.La festa de l’editorial Empúries, amb la col·laboració del Districte de la Ciutat Vella i Biblioteques de Barcelona, començarà una hora abans de posar el llibre. a la venda. Explica l’editorial: ‘El mag Enric Magoo ensenyarà alguns dels trucs bàsics per a esdevenir un aprenent de Hogwarts (amb la participació del públic assistent) i en Queco Novell llegirà el primer capítol del llibre que tanca el cicle de Harry Potter. L’acte s’acabarà a les 18:30, quan en Magoo revelarà, gràcies als seus encanteris, la imatge (fins en aquell moment desconeguda i secreta) de la coberta de ‘Harry Potter i les relíquies de la mort’.

A les cinc de la tarda la Casa del Llibre de Barcelona proposarà un concurs de disfresses, amb mag inclòs; la llibreria 22 de Girona farà un sorteig entre els primers 22 compradors del llibre i el guanyador s’emportarà un lot de llibres (22 euros); i als tres espais de la FNAC hi haurà un concurs de ‘Trivial Harry Potter’, vitrines amb objectes de col·leccionista i ambientació ‘pottermaníaca’.

L’edició catalana coincideix, en dia i hora, amb la venda de les edicions espanyola i gallega.

Enllaços
Pàgina ‘Harry Potter en català‘ mantinguda per un grup de fans.
El món de Harry Potter‘.
Web de Harry Potter de la Warner Bros.
Web oficial de J. K. Rowling.
Harry Potter a la Viquipèdia.
VilaWeb Alacant: Avui es projecta ‘Harry Potter i l’orde del Fènix’ dins el cicle Cinema en Valencià.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any