El Maxon fitxa a ”Vicentín”.

VilaWeb
Redacció
28.06.2001 - 15:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El MoviStar Maxon Montcada ha fet el primer fitxatge del cinquè projecte per intentar l’ascens a la Divisió d’Honor de futbol sala. Es tracta de l’internacional Vicente Martínez, conegut com a “Vicentín” i considerat un dels millors jugadors del futbol sala espanyol de tots els temps. Segons fonts del club local, la setmana vinent el Maxon tancarà el contracte de diversos jugadors que s’incorporaran a la plantilla montcadenca per a la temporada 2001-2002, en què es preveuen canvis importants en el sistema de competició.
Vicentín, de 32 anys, ha fitxat per una temporada. El jugador alacantí va començar a jugar a futbol sala a la seva ciutat natal. Ha jugat cinc temporades amb El Pozo de Múrcia i quatre amb el Playas de Castelló. Després va militar al Diario de Noticias Xota, en què va coincidir dos anys amb l’entrenador del Maxon, Paulo Amancio Tachinha. Vicentín ha estat internacional amb la selecció espanyola absoluta més de 80 partits i, durant cinc anys, ha estat el capità del combinat estatal i el màxim golejador. Ha disputat tres mundials de futbol sala en els quals va guanyar una medalla de bronze i una de plata, la que va obtenir contra Brasil a Barcelona.
El MoviStar Maxon ha donat la baixa a diversos jugadors de la plantilla com Mora, Ambros i Dani Cano. Queden pendents de la renovació dos homes que han jugat cedits d’altres clubs com David Herráiz i Mariano Garcia. El brasiler Jefferson continuarà la temporada vinent. El club està pendent també del possible retorn d’Eli, que va marxar abans d’acabar la lliga a Brasil per problemes personals.
Pel que fa al pròxim campionat de lliga de Divisió de Plata, la temporada vinent hi haurà canvis en el sistema de competició. La Lliga Nacional de Futbol Sala té previst modificar la composició dels grups -que estaran formats per 14 equips- i el play-off d’ascens. L’acord es prendrà a la reunió de l’organisme convocada el pròxim 13 de juliol a Madrid.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any