Enderrock i VilaWeb estrenen blocs de música

  • Endeblocs és un servei obert a la participació dels lectors

VilaWeb
Redacció
22.12.2006 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup de revistes Enderrock i VilaWeb han inaugurat la publicació d’un seguit de blocs relacionats amb la música. Els blocs, que s’integren a MésVilaWeb, són escrits per persones relacionades amb alguna de les facetes de l’àmbit musical. Entre aquestes, ja hi han obert blocs periodistes com Roger Palà, Xavier Mercadé i Quim Vilarnau; músics com Gerard Quintana i els del Pirat’s Sound Sistema; i discogràfiques com Música Global.Els blocs, que s’integren a MésVilaWeb, són escrits per persones relacionades amb alguna de les facetes de l’àmbit musical. A més, les revistes del Grup Enderrock també impulsen el seu propi bloc de redacció, que permetrà de seguir l’elaboració de les capçaleres Enderrock, Folc, Jaç, Rockcol·lecció i l’Espectacle, i comentar-ne els continguts.

En vindran més

El servei Endeblocs ha estat pensat perquè tothom qui vulgui pugui obrir un bloc sobre música en català i gestionar el seu espai a la xarxa. Els Endeblocs s’indexaran ben aviat tant a VilaWeb com a la pàgina web d’Enderrock, i seran un bon termòmetre de les iniciatives del sector musical del país. Grups i artistes, intèrprets, discogràfiques, mànagers, promotors, festivals, periodistes i, no cal dir-ho, els seguidors dels grups, tindran, doncs, el seu espai virtual per a parlar d’allò que més els interessi.

Ben aviat s’incorporaran a la blocosfera musical el grup Revolta 21, les discogràfiques Propaganda pel Fet! i el director de Blau, Miquel Àngel Sancho, els periodistes Pep Blay i Josep M. Hernàndez Ripoll ‘Txuski’ i el mànager Xavi Fortuny, responsable de la contractació de Lax’n’Busto, els Pets i Cris Juanico, i de la gestió de la sala Mirona de Salt, del Senglar Rock i del Black Music Festival.

Enllaços
Web del grup Enderrock.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any