El cartell de la V demana d’omplir els carrers l’11-S per omplir les urnes el 9-N

  • Les presidentes d'Òmnium Cultural i de l'Assemblea Nacional Catalana aprofiten per reiterar la crida per la convocatòria de la Diada

VilaWeb
VilaWeb
ACN
20.08.2014 - 18:57

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ara és l’hora‘, la campanya unitària impulsada per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), ha fet públic el cartell de la Via Catalana 2014, la mobilització convocada l’Onze de Setembre a Barcelona. El cartell fa una crida a dur a terme una gran mobilització durant la Diada per fer ‘inevitable’ la consulta del 9 de novembre. Amb l’eslògan ‘Omplim els carrers per omplir les urnes’, ‘Ara és l’hora’ reclama una nova mobilització multitudinària per demostrar que la consulta es farà.

Les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, han reiterat la necessitat que la Via Catalana sigui ‘la mobilització més multitudinària de la història del país’ i han tornat a destacar la necessitat que la gent s’hi inscrigui per fer possible el mosaic senyera. ‘Hem de fer un mosaic de 200.000 metres quadrats per demostrar que som capaços d’assolir el que ens proposem’, ha afirmat Forcadell.

Més informació:

La guia de la V de l’Onze de Setembre

D’on ve el símbol de la V? Un recorregut per la infinitat de significats que té i ha tingut aquesta lletra

Les samarretes de l’11 de setembre a la venda a la botiga de VilaWeb


Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any