Tercer jove valencià detingut per comentaris a Twitter

  • Ha estat a Bellreguard, a la Safor · La setmana passada van ser detinguts un veí de Borriana i un altre de Tavernes de la Valldigna

VilaWeb
Redacció
19.05.2014 - 17:09

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un jove independentista veí de Bellreguard (la Safor) ha estat detingut per haver fet comentaris a Twitter relacionats amb la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco. Es tracta de la tercera persona que detenen al País Valencià des que el ministre de l’Interior va anunciar que estudiaria la manera de controlar Twitter per evitar comentaris injuriosos com els que es van fer arran de la mort de Carrasco. 

Aquest cap de setmana la guàrdia civil va encausar un veí de Borriana (Plana Baixa) de vint-i-un any per un presumpte delicte d’amenaces greus a través de les xarxes socials, per haver fet amenaces genèriques a Twitter contra els polítics corruptes. 

I dijous passat va ser detingut un independentista de dinou anys de Tavernes de la Valldigna (la Safor) acusat d’haver ‘expressat la conformitat’ per la mort de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, i haver demanat la de més polítics.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any