La finca Mas Vinyoles de Sant Pere de Torelló acollirà iniciatives d’empresa i emprenedoria

  • S'inaugurarà amb el I Fòrum d’Inversors de tecnologia, sostenibilitat, retorn social i glocalitat

VilaWeb
Redacció
07.05.2014 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El proper 19 de juny tindrà lloc a la finca Mas Vinyoles de Sant Pere de Torelló el I Fòrum d’Inversors Mas Vinyoles de tecnologia, sostenibilitat, retorn social i glocalitat. L’objectiu del fòrum és posar en contacte inversors del sector energètic i tecnològic amb projectes del sector en fase de consolidació. S’espera comptar amb la participació d’entre un 25% i un 30% de projectes de la comarca d’Osona que se seleccionaran juntament amb l’agència d’emprenedoria Creacció.

Les sol·licituds per participar al Fòrum es poden tramitar online a través del web de Mas Vinyoles: www.glocalinnova.com. Els participants que siguin de la comarca d’Osona es poden adreçar a Creacció.

El I Fòrum Mas Vinyoles també servirà com a primer acte per engegar l’activitat de la finca com a centre d’innovació i emprenedoria.

Després d’un procés de rehabilitació de més de dos anys, Mas Vinyoles, del segle XVI, s’ha habilitat amb diferents espais destinats tant a àrees adreçades a emprenedors (espais de cowork, mentoring, espais per activitats…) i a empreses (esdeveniments, formació, espais per treball a distància, comunitat empresarial, estades…).

Ermen Llobet i Pepa Bargay (organitzadors del Fòrum, promotors del projecte i propietaris de Mas Vinyoles) afirmen que “durant segles el mas ha estat el nucli d’una activitat econòmica agrària important per als seus habitants i per al territori. Ara, aprofitant les noves tecnologies, volem recuperar la pròpia sostenibilitat del mas i el seu rol social d’una manera totalment innovadora”.

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any