Camats diu que aquesta Diada farà ‘irreversible’ el procés cap a la consulta

  • ICV s'ha afegit a la mobilització que ha encerclat La Caixa

VilaWeb
ACN
11.09.2013 - 19:38

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La coordinadora nacional d’ICV, Dolors Camats, ha dit que la gran mobilització ciutadana viscuda aquesta Diada farà ‘irreversible’ el procés per fer una consulta sobre la independència. Per Camats, ‘de nou la gent ha demostrat que el procés d’emancipació nacional no és propietat del parlament, del govern o del president, sinó de la gent, que diu que això no té marxa enrere’. ‘Només hi ha una via, la democràtica, el dret a decidir el nostre futur com a poble, però decidir sobre tot, no només la relació amb l’estat espanyol, sinó també el model de país i de societat’, ha afegit.

Camats, juntament amb l’altre coordinador d’ICV, Joan Herrera, i el d’EUiA, Joan Josep Nuet, ha assistit a la cadena humana que ha encerclat La Caixa, convocada pel Procés Constituent. Segons Camats, la llibertat i la justícia social han d’anar units, i per això ICV-EUiA ha triat els actes on s’unien aquestes dues reivindicacions, com l’encerclament a l’hospital Josep Trueta de Girona.

Per ICV-EUiA, la gent és ‘la millor garantia que el procés és irreversible’, però també ha demanat que cal el màxim suport a la consulta.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any