Més de set-centes mil signatures exigeixen la dimissió de Rajoy i la cúpula del PP

  • La campanya de recollida es va obrir dijous al matí a la plataforma Change.org, arran de l'escàndol dels sobresous irregulars

VilaWeb
Redacció
02.02.2013 - 12:49

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ja són més de set-centes mil les persones que han signat a internet, en poc més de dos dies, una petició que demana la dimissió immediata del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i de tots els membres de la cúpula del PP, arran de la publicació a El País d’una suposada llista de sobresous amb diner negre de l’ex-tresorer del partit, Luis Bárcenas.

La campanya és impulsada per un noi gadità, Pablo Gallego, que la va activar a la plataforma Change.org dijous al matí, quan es va fer pública la suposada comptabilitat paral·lela del partit de Mariano Rajoy.

L’objectiu de la campanya, que pretén arribar al milió de signatures, és exigir la dimissió de Rajoy, el nom del qual apareix a les anotacions atribuïdes a Bárcenas, i la convocatòria d’eleccions anticipades. També es demana que pleguin a tots els membres del PP que hi apareguin i tinguin càrrecs públics o al partit.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any