Desenes de treballadors de Telefónica participen en una ‘flashmob’ pels vaguistes de fam de Telefónica

  • En una acció reivindicativa coincident amb el 'Móvil Forum Conference', organitzat per la mateixa companyia

VilaWeb
Lluís Chamorro
22.11.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Una colla de treballadors de Telefónica es van aplegar ahir davant l’edifici on es fa el Móvil Forum Conference (un congrés internacional sobre telèfons mòbils organitzar per la mateixa companyia). En senyal de protesta van estar en silenci absolut uns deu minuts amb una bossa de roba al cap i, tot seguit, van envoltar l’edifici. Va ser una ‘flashmob‘ organitzada pels treballadors de Telefónica per a fer costat als cinc treballadors en vaga de fam i al treballador acomiadat, Marcos Armenteros. És aquest acomiadament, improcedent, que ha motivat la vaga de fam de cinc companys seus.

En la ‘flashmob’ hi van participar dos vaguistes de fam i Armenteros. També alguns membres del moviment 15-M i de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca els van fer costat.

Els vaguistes ja fa disset dies que no mengen (des del 5 de novembre) per exigir la reincorporació del company acomiadat. I avui els treballadors faran una assemblea per a decidir accions futures.

La plataforma de suport als vaguistes ha engegat la maquinària 2.0 perquè la xarxa també es faci ressò de la protesta, a través de Twitter i de Facebook, posem per cas.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any