Regidors de la CUP es tanquen als ajuntaments per denunciar ‘el segrest de la democràcia i les institucions’

  • Desenes de càrrecs electes de la CUP participen en concentracions simultànies a diversos ajuntaments amb l'objectiu de passar-hi la nit

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.11.2012 - 19:20

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La CUP-Alternativa d’Esquerres fa concentracions en aquest moment davant dels ajuntaments per tal de denunciar ‘el segrest de la democràcia i les institucions per part dels mercats i les polítiques neoliberals’. D’aquesta manera la candidatura comença les mobilitzacions de cara a la vaga general convocada per demà. Els regidors de la formació de l’esquerra independentista participen ara mateix en les concentracions amb l’objectiu de realitzar tancades i passar la nit als ajuntaments.

Es fan concentracions a municipis com Mataró, Girona, Vic, Sant Cugat del Vallès, Riudoms, Reus, Tarragona, Valls, Torredembarra, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cerdanyola del Vallès, Molins de Rei, Berga, Sallent i Manresa, entre més.

La CUP-AE també participarà demà a les mobilitzacions convocades arreu dels Països Catalans. A les xarxes socials, l’acció d’aquest vespre s’està seguint a través de l’etiqueta #reCUPerem.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any