Vídeo de la conferència de Joan F. Mira sobre ‘Fuster, el país i la política’

  • Comença la Setmana dels Octubre que culminarà dissabte amb el sopar dels premis

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.10.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Setmana dels Octubre s’obre amb unes ‘Converses fusterianes‘, quan fa cinquanta anys de ‘Nosaltres, els valencians’, quan en fa noranta que va néixer i vint que va morir (Sueca, 1922-1992). De fet, van començar la setmana passada, a la seu de l’Institut d’Estudis Catalans, amb la conferència ‘Fuster, el país i la política’ de Joan F. Mira. Després hi hagué una taula rodona amb el periodista Vicent Sanchis, nou director general del Temps, i Víctor Gómez Labrado, ex-coordinador de la Casa Museu de Joan Fuster. Us oferim el vídeo de l’acte.


També s’homenatja la biòloga Lynn Margulis

Les altres converses fusterianes seran a València: ‘Joan Fuster i la història’, amb Ferran Garcia-Oliver i Enric Pujol (24 d’octubre); ‘Joan Fuster i la poesia’, amb Sebastià Alzamora i Enric Sòria (26 d’octubre), i ‘Joan Fuster i la literatura’, amb Julià de Jòdar i Jaume Pérez Montaner (6 de novembre).

Entre els actes de la Setmana dels Octubre també es farà un homenatge a la biòloga Lynn Margulis (25, 26 i 27 d’octubre), desapareguda ara fa un any; una sessió d’Escriptors al terrat, amb Carles Cano i Llorenç Giménez (25 d’octubre) i la presentació del llibre Vetlla‘ de Jordi Llavina, premi Vicent Andrés Estellés de Poesia de l’any passat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any