El Cercle Català de Negocis presenta el seu segon llibre dimarts a l’Espai VilaWeb

  • Duu per títol 'Catalunya: estat propi, estat ric' i hi expliquen nous arguments econòmics per a l’estat propi

VilaWeb
Redacció
31.05.2012 - 18:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El Cercle Català de Negocis està preparant un nou llibre amb arguments econòmics per un estat independent, ‘Catalunya: estat propi, estat ric‘, i el presentaran avui a les vuit del vespre a l’Espai VilaWeb (Carrer Ferlandina. 43, Barcelona). En el primer llibre, ‘Les raons econòmiques de la independència‘, s’exposaven els greuges que pateix econòmicament Catalunya. En aquest segon llibre, que duu per títol ‘Catalunya: estat propi, estat ric’, s’actualitzen les dades de les denúncies i s’exposen nous estudis i plantejaments.

Per a finançar el projecte han optat per la pàgina de micro-mecenatge Verkami, però la seva experiència en aportacions provades no és nova sinó que va començar fa dos anys quan van demanar als seus socis i simpatitzants que els ajudessin a finançar campanyes de ràdio per difondre els missatges clau de l’associació. Aquesta vegada, però, volen arribar a més públic i per això han optat per la pàgina de micro-mecenatge. De moment estan molt satisfets amb el ritme perquè ja compten amb el recolzament de dos-cents mecenes. 

Joan Canadell, secretari general del CCN i Albert Macià, responsable d’estudis del CCN, en són els autors i asseguren que el llibre és tan gràfic i directe com el primer. L’objectiu és que amb poca estona es pugui entendre quina és la situació actual i quines són les sortides. Estan convençuts que una Catalunya independent seria un dels estats més rics d’Europa. Canadell diu que amb els diners que recaptin no només volen editar el llibre sinó també fer-ne difusió.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any