El segon Congrés Volta al Món aplega trenta blocaires viatgers a Barcelona

  • Es fa tot el dia al Teatre Alexandra de la capital catalana

VilaWeb
Redacció
12.05.2012 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els publicistes Marc Elena i Mireia Salvador, que van fer la volta al món de l’octubre del 2008 a l’octubre del 2009, van organitzar l’abril de l’any passat el Congrés Volta al Món, amb la participació d’una quinzena de parelles viatgeres i blocaires, a més d’un parell d’aventurers en solitari. Ens ho van explicar en aquest programa de l’Internauta. Un any i escaig després, el seu Club de Viatges organitza avui el segon Congrés Volta al Món, on trenta blocaires catalans compartiran experiències al Teatre Alexandra de Barcelona.

El congrés, mogut pel lema ‘Davant la crisi… la volta al món’, vol donar idees i esperonar els quatre centenars d’assistents a ‘fer un pas endavant i llançar-se a voltar pel món, fins i tot en època de crisi’. Per això s’ha dividit en dos blocs: el del matí, amb informació útil i pràctica per a fer una volta al món, i el de la tarda, on la trentena de blocaires convidats disposaran d’un quart d’hora per a compartir les seves vivències amb el públic.

Durant la jornada (de 10.00 a 18.00) es connectarà via Skype amb uns quants viatgers en ruta i es resoldran incògnites a través d’entrevistes virtuals. També es coneixeran experiències tan diverses com ara creuar oceans amb vaixells de càrrega, a càrrec de Bruno Sokolowicz; perdre’s enmig el Congo…

Enguany s’ha creat una aplicació gratuïta (Club de Viatges) per a Android i iOS que permet obtenir tota la informació sobre el congrés i fer-ne el seguiment en directe.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any