TERTÚLIA PROSCRITA

El Camp Nou acomiada Guardiola com un heroi

  • 'El cinturó m'estrenyia massa i me l'he descordat', ha dit el tècnic en un emocionat i emocionant discurs

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
05.05.2012 - 22:12

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

‘Us trobaré molt a faltar. Qui més perd sóc jo. Us deixo en les millors mans. El cinturó m’estrenyia massa i me l’he descordat, però vosaltres no cal que ho feu’. Amb aquestes paraules Pep Guardiola s’ha acomiadat de l’afecció blau-grana al Camp Nou, després del partit entre el Barça i l’Espanyol, que ha acabat amb un 4-0, amb un pòquer de gols de Leo Messi.

El partit ha esdevingut un homenatge a Pep Guardiola, que s’acomiadava de l’estadi. Quan l’entrenador ha sortit al camp s’ha desplegat una pancarta gegant amb un ‘T’estimem Pep’. Uns minuts abans, s’havia reproduït pels videomarcadors del camp un vídeo amb imatges dels títols aconseguits pel club durant aquests històrics quatre anys de Guardiola. Les graderies de l’estadi també són plenes de pancartes d’afeccionants donant les gràcies al tècnic i lloant la seva tasca.

Els moments més emotius, però, s’han viscut un cop s’ha acabat el partit. La graderia ha ovacionat Guardiola, que ha sortit al terreny de joc envoltat dels jugadors i equip tècnic. Després de sonar ‘Que tinguem sort’ de Lluís Llach, Guardiola ha agafat el micròfon: ‘Em sembla que la vida m’ha fet aquest regal, que durant cinc anys he pogut tenir-vos tan a prop i disfrutar d’aquest meravellós espectacle. He estat un privilegiat. Com vosaltres. I aquest privilegi és el que m’enduc, i la vostra estima’, ha dit un Guardiola emocionat, que ha acabat amb un: ‘Fins aviat, que a mi no em perdreu mai’.

Els jugadors del Barça han alçat Guardiola mentre tot el camp cantava a capella l’himne del Barça i acomiadava el tècnic blau-grana com un autèntic heroi.

Vegeu, també:

Editorial de Vicent Partal: Si em dius adéu…

Els moments més memorables del Barça de Guardiola

El mite de Pep Guardiola, un relat en divuit volums

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any