Presentació del llibre ‘Per comprendre Catalunya Nord’

  • Dv. 30 de març del 2012 (matí)
    Aquesta tarda a les 18h30 es presentarà, al Casal Jaume Primer de Perpinyà, el llibre 'Per comprendre Catalunya Nord. De la identitat desnaturalitzada a l'esperança de futur', de LLorenç Planes ...>>

VilaWeb
Redacció
30.03.2012 - 06:36

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El llibre, està destinat sobretot a la gent dels altres Països Catalans, presenta també un interès evident pels habitants de Catalunya Nord. S’hi retroba el contingut de la conferència sobre la història del catalanisme polític a Catalunya Nord que Llorenç Planes havia fet al mateix Casal Jaume Ier de Perpinyà l’any passat. Hi ha també una anàlisi de la situació econòmica i sociològica, així com una reflexió sobre la relació amb l’Estat francès i una projecció sobre el futur.

A través de la seua experiència personal l’autor ens mostra com, malgrat unes aparences de descatalanització, continua un sentiment de catalanitat que insensiblement va atenuant la frontera, tant sobre el terreny com dins les mentalitats.

És una descripció d’una realitat de vegades bastant dura però és també un llibre d’esperança. El podeu comprar a la  Llibreria Catalana al preu de 17 € i estarà també disponible al Casal durant la presentació d’aquesta tarda.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any